Omdat de klant centraal staat

Website Optimalisatie

 

Website Optimalisatie betekent letterlijk, het verbeteren van de website. Maar insiders weten dat er eigenlijk een heel specifiek soort verbetering wordt bedoeld. Het verbeteren van de vindbaarheid van de website of het dusdanig aanpassen van de website dat de conversie, meestal de koop, toeneemt.

Direct weten wat website Optimalisatie voor jouw bedrijf kan betekenen? Stuur ons jouw website

Doet jouw website wel wat je ervan had gedacht?

Je kent het vast wel, je hebt flink geïnvesteerd in een dure website in de hoop dat deze je veel nieuwe klanten zou opleveren. Toch blijft het aantal opdrachten dat hieruit voortvloeit gelijk. De site ziet er waarschijnlijk prachtig uit maar ‘hij doet het niet’. Maar waar ligt dat nu aan? Ooit van website optimalisatie gehoord? Het verbeteren van de website met de doelstelling in het achterhoofd: Klanten werven.

Moet jij ook bekennen dat hij ‘het’ helemaal niet doet?

Het is een pijnlijke conclusie die je wellicht al langere tijd voor je uit schuift in de hoop dat hier snel verandering in komt maar wanneer je eerlijk bent tegen jezelf weet jij ook wel dat de website van jouw bedrijf het helemaal niet doet. Dat is uiteraard heel erg vervelend. Zeker omdat je net flink hebt geïnvesteerd in een nieuw uiterlijk en een nieuwe tekst. Of misschien wel in een geheel nieuwe website.

Hoe komt het dat een website geen of te weinig klanten oplevert?

Het antwoord is niet altijd even eenvoudig. Toch zijn er een aantal elementen die we keer op keer terug zien wanneer wij een website beoordelen:

Vraag een scan aan en wij vertellen je wat je kunt verbeteren

Juist wanneer je zelf niet 1, 2, 3 ziet waarom jouw website niet doet wat je er van had verwacht, is het zinvol om er een expert naar te laten kijken. De oplossing is soms kinderlijk eenvoudig. En ook wanneer de oplossing complexer is helpen wij je graag. GLOBAL LEXIS Online Marketing is hét bureau met kennis van online en offline marketing.

Web Hosting

Website Optimalisatie: In 3 stappen naar een beter resultaat

Optimalisatie is altijd maatwerk maar globaal zijn dit de belangrijkste stappen wanneer een website niet voldoende of niet de juiste klanten oplevert:

  1. Het onderzoeken wat voor jou in jouw branche het beste werkt
  2. Het aanscherpen van de marketing strategie
  3. Het optimaliseren van de website: de techniek, het uiterlijk, de structuur en de content

Wacht niet langer want Website optimalisatie is leuk juist omdat het resultaat er mag zijn.

Begin vandaag nog met het optimaliseren van de website en pluk morgen de voordelen

 

 

WETEN WIE JOUW WEBSITE BEZOCHT?

partner-badge-leadinfo

Nu jouw eigen podcast starten?

2 maanden gratis podcast hosting springcast en Miracle Marketing Podcast

Hosting partij van onze voorkeur:

Web Hosting

Laat deze kans niet onbenut

De Missing Link

Heb je een goedlopend bedrijf maar blijft groei al een tijdje uit. Dan is dit waarschijnlijk de Missing Link: Customer Centric Marketing. Omdat klanten prima weten waar jouw groeimogelijkheden liggen maar je hen niet eerder bij jouw Marketing Strategie hebt betrokken.