Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Zoekmachine Optimalisatie (SEO) wordt steeds belangrijker

Wie op internet klanten wil werven heeft niet genoeg aan een goede website. Pas wanneer er relevante bezoekers op komen krijgt de website waarde. Met het accent op relevante bezoekers. Want wie alleen bestaande klanten terugziet op de website zal geen nieuwe klanten werven. Zij kennen uw bedrijf immers al. En ook aan bezoekers die eigenlijk geen behoefte hebben aan uw dienst of product hebt u niets.

Wat is SEO eigenlijk?

SEO is de organische vindbaarheid in Google. Niet de smalle rechter kolom gevuld met betaalde advertenties. Maar het grotere linkervlak waar Google de meest relevante websites op een bepaalde zoekvraag toont. Daartoe heeft Google complexe algoritmen opgesteld die bepalen wie op welke positie verschijnt. Met als basis gedachte dat deze zo natuurlijk mogelijk aan de zoekvraag voldoen. Dus zonder al te veel poespas. Althans… SEO is wel degelijk beinvloedbaar. Dat is nu exact wat optimalisatie beoogt. Uiteraard in uw voordeel

Hoe zorgt men dan voor die vindbaarheid?

Dat is nu net het probleem. Afhankelijk van het onderwerp waarop u gevonden wenst te worden is dat niet gemakkelijk. Voor de meeste bedrijven geldt dat ze dit niet zelf kunnen realiseren. Maar voor elke website geldt dat de techniek achter een website een belangrijke basis voorwaarde vormt. Wanneer die niet op orde is zal het zeker niet gemakkelijk zijn. Het voordeel van WordPress is dat de techniek hierachter uitermate geschikt is. En dat het bovendien vrij eenvoudig is om deze nog eens extra geschikt te maken voor vindbaarheid in Google. Met als bijkomend voordeel dat u zelf een groot deel op u kunt nemen.

GLOBAL LEXIS | SEO WordPress, uw specialist bij uitstek

Het is u wellicht al op gevallen, bijna alle websites van Global Lexis beginnen met SEO. Wij hebben ons er als een van de eerste in Nederland voor ingezet dat alle onderdelen van SEO maximaal worden benut. Van een effectieve strategie tot een SEO tekst. De content is namelijk het onderdeel waarmee u zich werkelijk onderscheidt van uw concurrent. Maar ook het minst gemakkelijke deel om goed te optimaliseren. Het is daarom het overwegen waard om dit aan Global Lexis uit te besteden. Juist wanneer u Social Media zoals Facebook ook zakelijk in wilt zetten.

Voor meer informatie bel 06 29563450 of stuur een e-mail naar info@global-lexis.com