Web Design & Development

De Marketing Strategie op de eerste plaats…

Wij van GLOBAL LEXIS | Online Marketing strategie geloven dat alle marketing en reclameactiviteiten meer vruchten afwerpen wanneer ze zijn gebaseerd op een weloverwogen Online Marketing strategie. Wanneer de keuzes wel overwogen zijn en consistent worden doorgevoerd is de bezoeker eerder geneigd om klant te worden. Door meer planmatig en volgens een bepaalde visie te werken geven websites meer resultaat. Dat is waarom wij klanten adviseren om hun Online Marketing strategie goed tegen het licht te houden alvorens tot het bouwen van een website of het aanpassen van een bestaande website over te gaan. Moet er een nieuwe huisstijl komen die beter aansluit bij wie u als bedrijf bent en is de website is niet langer up-to-date? Mag deze helemaal vervangen worden of juist niet? De boodschap wordt meer afgestemd op de doelgroep en diens behoefte. Na een gedegen onderzoek wordt gekozen om wel of niet in te steken op Organische Zoekmachine Optimalisatie (SEO) en Social Media als onderdeel van de strategie. Dan komen we op het punt dat er ontworpen mag worden en gebouwd gaat worden.

…het grafisch ontwerp en de bouw op de tweede plaats

Omdat wij de Online Marketing strategie op de eerste plaats hebben staan, werken wij veelal samen met andere webbureau’s. Veel van onze klanten hebben immers al een webbureau waar ze erg tevreden over zijn. Wanneer dit niet het geval is helpen wij u ook graag verder. We maken dan gebruik van ‘onze jongens’. Grafisch ontwerpers met kennis van Online Marketing, Usability experts, Webdesigners, Programmeurs. GLOBAL LEXIS | Online Marketing heeft alles in huis om uw plannen te realiseren. Hierbij kennen wij geen beperkingen als het gaat om een Content Management Systeem (CMS) bijvoorbeeld. Hoewel onze voorkeur uitgaat naar WordPress kunnen wij u ook voorzien van een ander CMS. En wanneer u dat wenst nemen wij het gehele project bij u uit handen. Organiseren de aansturing van de ontwerpers en de bouwers en toetsen al hun werkzaamheden aan het plan. Want steeds weer is het van belang dat wordt gekeken of aan de gebruiksvriendelijkheid, de conversie en alle overige ingrediënten uit de marketingmix zoals die bij aanvang zijn besproken wel wordt voldaan. Denk aan:

  • Logo
  • Huisstijl
  • Webdesign
  • Alle gangbare CMSen inclusief WordPress
  • Usability Design
  • SEO en SEM
  • Social Media realisatie en integratie

Ontzorgen, waar regelt u dat beter dan bij GLOBAL LEXIS?

Laten we eerlijk zijn, een nieuwe website realiseren die aan alle eisen van het marketingplan voldoet is geen eenvoudige klus. Er komt enorm veel bij kijken. Veel ondernemers kiezen ervoor om zich vooral bezig te houden met hun corebusiness en de website en alle aanverwante activiteiten zoals het opzetten van advertentiecampagnes, Social Media activiteiten, het promoten van de website etc. uit te besteden aan GLOBAL LEXIS | Online Marketing. De mogelijkheden zijn simpelweg onbeperkt als het gaat om uw eigen betrokkenheid. Wist u dat GLOBAL LEXIS tevens een van de beste tekstschrijvers in huis heeft? Gespecialiseerd in commerciële SEO Teksten?

Meer weten? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan en we kijken samen naar uw wensen ten aanzien van een nieuwe website