Omdat de klant centraal staat

Webdevelopment & Webdesign

 

Wij zijn geen webbureau in de traditionele zin van het woord. Het is niet onze missie om zo veel mogelijk websites te verkopen. Wij ondersteunen bedrijven bij hun Marketing activiteiten. Bij alles wat bedrijven doen om hun producten of diensten te verkopen. Het bouwen en optimaliseren van websites is daarbij uiteraard wel een belangrijk onderdeel. Het is onze overtuiging dat websites alleen meer producten en diensten verkopen wanneer hier een Marketing Strategie aan ten grondslag ligt die op alle lagen van de organisatie en bij alle communicatie activiteiten is doorgevoerd.

Paradepaardje

Conversie-gerichte website

Een website laten bouwen kan tegenwoordig haast op elke straathoek. Wanneer de wensen niet al te complex zijn kun je het bij wijze van spreken ook zelf. Maar hoe zorg je er nu voor dat we website doet wat je ervan verwacht? En wat als je een webshop met veel producten wilt opzetten die ook nog eens allemaal vindbaar moeten zijn?  Dan doe je er je voordeel mee wanneer het bureau waar je mee werkt Marketing de allerhoogste prioriteit geeft. Dat je kiest voor een marketingbureau dat ook het webdesign en de webdevelopment beheert. Wij zijn zoń bureau. Met meer dan 15 jaar ervaring weten wat maakt dat de ene website wel converteert en de andere niet. Dan is alleen kennis van ontwerpen en bouwen echt niet genoeg.

Web Hosting

De veranderingen wisselen elkaar snel af

Dat we als bedrijf of organisatie niet meer zonder website kunnen is inmiddels algemeen goed. Dat de verbetringen en veranderingen eklaar snel afwisselen ook. Hoe zorg jij dat je up-to-date blijft? Door wie en hoe laat je jouw website bouwen? En heb je er ook aan gedacht dat hij het wel ‘moet doen´? Dat je er een doelstelling mee hebt en dat jouw website wellicht jouw belangrijkste Marketing tool is? Wanneer je hier over door wilt praten maak dan eens een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Een full-service webbureau met vele extra’s

Wij zien webdevelopment en webdesign als een middel, een tool, om de marketing doelstelling – meestal verkopen – te bereiken. De kracht zit hem dan niet in het ‘ding’ – de website – zelf maar juist in het zo effectief mogelijk inzetten met de strategie. Het geldt voor al onze webdiensten dat deze in dienst staan van de doelstelling: Omzet verhoging.

  • Webdevelopment: Het ontwikkelen van een website gebaseerd op de marketing strategie
  • Webdesign: Het ontwerpen van een (huis)stijl die in lijn is met de corporate identity
  • Facebook Applicaties: Het ontwikkelen van applicaties die van Facebook een sterk marketing kanaal maken
  • Apps: Het ontwikkelen van Apps voor op mobiele apparaten
  • Het inrichten van Social Media kanalen
  • En meer…

WINST = Product + Strategie + Realisatie + Communicatie

Daar waar een gemiddeld webbureau niet verder komt dan de realisatie – de bouw van online tools – daar gaan wij een stapje verder. Wij zorgen ervoor dat jouw doelstellingen worden behaald op een manier die bij jou past. We maken eerst een plan en gaan dan pas aan de slag. Ook kijken we in overleg welke kwaliteiten en vaardigheden jullie reeds in huis hebben en stemmen dan af wat je zelf doet en wat je aan ons uitbesteed. Mocht je dat wensen dan nemen wij het gehele project uithanden. Van A tot Z. Van Marketing Strategie tot webdesign, content creatie en Social Media. Alles om meer omzet te genereren.

Wilt u weten wat dit voor u betekent? Maak dan een vrijblijvende afspraak

Heb je al een webbureau waar je tevreden over bent?

Veel bedrijven hebben al een webbureau. Zij hebben de website gebouwd en ondersteunen bij de technische realisatie van de Marketing instrumenten. (Denk aan het automatiseren van de mailinglist). Hoewel zij meestal wel enige kennis van marketing bezitten zijn het geen marketeers. Juist wanneer het succes van de website of de Online Marketing activiteiten uitblijft is het zinvol om een èchte Marketeer in te schakelen. Niet in de plaats van maar aanvullend. Wij werken dan ook graag samen met het webbureau waarmee jij al een relatie hebt.

GLOBAL LEXIS | Online Marketing is meer dan een webbureau met kennis van Marketing

Full-service is ook echt full-service

Ook voor de volgende diensten ben je bij ons aan het juiste adres:

Process

De Customer Centric Marketing Methode

Fase 1. De zoektocht

Het begint ermee dat we onderzoeken wat we zouden moeten doen om het aankoop proces voor de klant te vereenvoudigen zodat de omzet stijgt.

Fase 2. Het grote verschil

Vervolgens trekken we het verschil recht tussen wat zij willen kopen en hoe zij het willen kopen en wat jij te koop aanbiedt.

Fase 3. De uitvoering

Breng het verkoopproces in kaart en zet alle neuzen dezelfde kant op zodat alle betrokken de Branding Strategie naleven en het verkoopproces effectiever wordt.

Klanten

Voorbeelden van klanten

Voorbeeld website GLOBAL LEXIS Online Marketing
Voorbeeld website GLOBAL LEXIS Online Marketing
Voorbeeld website GLOBAL LEXIS Online Marketing

Laat deze kans niet onbenut

De Missing Link

Heb je een goedlopend bedrijf maar blijft groei al een tijdje uit. Dan is dit waarschijnlijk de Missing Link: Customer Centric Marketing. Marketing & Webdevelopment afgestemd op jouw klant.