SEO

SEO Training op maat

Even snel de ins-and-outs van SEO leren is niet mogelijk. Organische Zoekmachine Optimalisatie (SEO) blijft complex. Wat we wel kunnen doen is samen met u onderzoeken wat u mogelijk wel zelf kunt doen. Wellicht in samenwerking met GLOBAL LEXIS. SEO bestaat namelijk uit een groot aantal activiteiten die gezamenlijk de vindbaarheid moeten vergroten. Een aantal van deze activiteiten hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn wanneer u de juiste handvatten hebt. Daar helpen wij u graag bij met een training op maat.

U wilt het graag zelf doen

De kans dat u het helemaal zelf kunt doen en resultaten boekt waarover u naar huis schrijft is erg klein. Met het toenemend aantal websites per onderwerp en het groeiende aantal SEO-experts wordt het steeds ingewikkelder en hebt u steeds meer kennis nodig om beter vindbaar te zijn dan uw concurrent. In een heel enkel geval dan kan het wel omdat u nagenoeg geen concurrentie hebt op de voor u belangrijke keywords en uw website technisch en qua structuur al goed zijn ingericht. Dan vertellen wij u graag wat u kunt doen.

Voor iedereen die zich met SEO bezig houdt geldt…

Voor iedereen die zich met SEO bezig houdt geldt dat er altijd ruimte is voor optimalisatie. Voor het verbeteren van de vindbaarheid. Het belangrijkste aan de SEO Training op Maat is dan ook dat u leert waar deze ruimte voor u uit bestaat. Aan elke training gaat dan ook een voorbereidingstraject vooraf. Hierin onderzoeken we de huidige SEO status van uw website en de mogelijkheden tot verbetering. We definiëren wat u wel en wat u niet zelf kunt of wilt doen en stellen een trainingsplan op. Hier gaan we mee aan de slag. En weet u wat nu zo leuk is? SEO is meetbaar. Dat maakt dat u zelf ziet wat het resultaat is van uw investering.

Meer weten? Vraag een kennismakingsgesprek aan over SEO Training op Maat