Omdat de klant centraal staat

SEO Linkbuilden

 

Wanneer je de website zo hebt ingericht dat deze bezoekers aanspreekt en zijn geprikkeld worden om tot actie over te gaan is het zaak dat je zorgt dat er ook werkelijk bezoekers naartoe komen. Dat doe je onder andere door het plaatsen van links op andere websites naar die van jou. Wist je dat de kwaliteit ervan mede bepalend is voor jouw positie in zoekmachines? 

De drie bouwstenen van SEO

Google heeft de afgelopen maanden veel SEO goeroe’s flink aan het schrikken gemaakt. Bestaande theorien vielen in duigen. Niets is meer zoals het was. Wekenlang werd er flink gespeculeerd over de gevolgen. Over de nieuwe methode voor SEO – Organische Zoekmachine Optimalisatie – lezen we nauwelijks iets. Wie zwijgt stemt toe. Of weet niet waar hij beginnen moet met het beantwoorden van de vele vragen van klanten. Websites die hoog in de zoekresultaten stonden zijn ineens flink gedaald.

GLOBAL LEXIS | Online Marketing &  SEO Tekstschrijven helpen u verder

Ook het team van de GLOBAL LEXIS GROUP heeft de afgelopen weken flink met de handen in het haar gezeten. Belangrijke SEO projecten werden tijdelijk stop gezet. Met name de Google Keyword Tool gaf geheel andere resultaten te zien dan voorheen. Door dezelfde SEO methode toe te passen als voorheen zouden wij onze klanten geen recht doen. Uitstel was in dit geval de beste strategie. Gelukkig is niet alles veranderd en weten wij inmiddels hoe wij u verder kunnen helpen.

Wat NIET is veranderd sinds de Google Farmer Update

  1. De basis van SEO is een techniek die het mogelijk maakt om te indexeren.Wanneer Google tegenwerking ondervindt door het gebruik van een slechte techniek heeft dit nadelige gevolgen voor de zoekmachine resultaten voor deze website. De SER – Search Engine Results.
  2. De inhoud – de content – van de website moet op een voor Google begrijpelijke manier worden aangeboden. Wij zeiden het al eerder: de structuur van een website is buitengewoon essentieel. Gecombineerd met een goede SEO tekst.
  3. Linkbuilding versterkt de waarde van de inspanningen tot dusver. Wie een goede techniek gebruikt en de content goed indexeerbaar aanbiedt zal snel veel profijt hebben van relevante spamvrije links. Maar wel in die volgorde.

Laat LinkBuilding niet links liggen

Juist nu geldt: SEO Tekstschrijven en LinkBuilding volgens de nieuwste algoritmen zijn het geheim. Helaas investeren veel bedrijven wel in een mooie website maar niet in een effectieve website. Die lijn zet zich vaak voort bij Zoekmachine Optimalisatie. De techniek wordt aangepast en de tekst geoptimaliseerd geschreven. En daar houdt het op. Terwijl het daar juist begint. LinkBuilding is een belangrijke voorwaarde voor succes met zoekmachine optimalisatie. De meest effectieve manier om aan nieuwe klanten te komen.

Training LinkBuilding van GLOBAL LEXIS | Online Marketing

LinkBuilden is een tijdrovende en daardoor kostbare aangelegenheid. VoorGLOBAL LEXIS | Online Marketing een belangrijke reden om klanten te motiveren om dit zoveel mogelijk zelf te doen. Bij voorkeur met een team van medewerkers. Voorzien van een duidelijke LinkBuilding strategie. Om dit goed te coordineren en LinkBuilders te leren wat zinvolle en wat spamachtige links zijn die averechts werken is een Training LinkBuilding de beste manier om dit goed te organiseren. Want nogmaals: LinkBuilding maakt een wereld van verschil bij SEO. Ook na februari 2011.

Deze pagina is tijdsgebonden geschreven naar aanleiding van de laatste update van van het algoritme Google. De regels op basis waarvan Google de posities van de vele verschillende websites met eenzelfde onderwerp in de zoekresultaten bepaalt. Wilt u weten of uw Online Marketing inspanningen nog Up-To-Date zijn?Vraag het GLOBAL LEXIS | Online Marketing

WETEN WIE JOUW WEBSITE BEZOCHT?

partner-badge-leadinfo

Nu jouw eigen podcast starten?

2 maanden gratis podcast hosting springcast en Miracle Marketing Podcast

Hosting partij van onze voorkeur:

Web Hosting

Laat deze kans niet onbenut

De Missing Link

Heb je een goedlopend bedrijf maar blijft groei al een tijdje uit. Dan is dit waarschijnlijk de Missing Link: Customer Centric Marketing. Omdat klanten prima weten waar jouw groeimogelijkheden liggen maar je hen niet eerder bij jouw Marketing Strategie hebt betrokken.