Nummer 1 in Nederland

SEO: Zoekmachine Optimalisatie

 

Wij van GLOBAL LEXIS Online Marketing hebben Zoekmachine Optimalisatie zo’n beetje uitgevonden in Nederland. In een tijd dat het nog niet in de Nederlandse taal bestond. Nu – zo’n 16 jaar later – is het nog steeds één van de belangrijkste Marketing Strategieën. Waarom? Omdat het de meest effectieve manier is om bezoekers en klanten te werven buiten je bestaande netwerk.

Verbeterde vindbaarheid

De voorwaarden

Om beter gevonden te worden moet een website aan een aantal belangrijke voorwaarden voldoen. Maar wist je dat je dezelfde techniek ook in Social Media kunt toepassen? Wij helpen je graag

De technische voorwaarden

9 op de 10 websites zijn technisch niet geschikt voor SEO. Ondanks dat het met de huidige technische ontwikkeling erg eenvoudig is.

Het belang van een SEO Structuur

De waarde van een website structuur die SEO ondersteunt is door Google flink omhoog geschroefd de afgelopen jaren. Toch valt hier veel winst te behalen omdat veel bedrijven dit nog niet toepassen.

SEO Content

De meest bekende tak van sport binnen de SEO is het schrijven voor SEO. Juist op dit gebied veranderen de voorwaarden snel. Een SEO Tekstschrijver is dan ook geen overbodige luxe. Maar vergeet ook niet het optimaliseren van afbeeldingen, video’s en meer.

SEO LinkBuilden

Een SEO website zonder online netwerk – de links van en naar andere sites – is als een prachtig sterretje aan de hemel waarvan niemand weet dat het bestaat. Hierover bestaan veel misverstanden. Het is wellicht de meest belangrijke voorwaarde omdat hierdoor de overige SEO investeringen pas echt tot hun recht komen.

 

SEO Keyword onderzoek

De belangrijkste voorwaarde: Het Keyword Onderzoek. Wanneer jouw taalgebruik niet overeenkomt met die van de klant zullen jullie elkaar nooit vinden. Wanneer jouw klant bijvoorbeeld op zoek is naar een tuinman en jij biedt jouw diensten aan onder de naam Hovenier, zal hij jou niet vinden. Het komt dus vrij precies. De uitslag van het onderzoek is bovendien van grote waarde voor alle Online Marketing activiteiten. Dus ook voor Social Media.

Het proces

In drie stappen naar verbeterde SEO

SEO Scan

Wat let je? We bieden je geheel vrijblijvend een GRATIS SEO Scan aan. Daarbij kijken we aan welke voorwaarden je al voldoet en welke verbetering behoeven.

Keyword onderzoek

Om te weten of SEO voor jou zinvol is doen we onderzoek naar de belangrijkste keywords in jouw branche. We kijken naar de verhouding vraag en aanbod, naar het groeipotentieel en naar de kans op succes. Ook onderzoeken we hoe de belangrijkste concurrenten ervoor staan en hoe we het beter kunnen doen dan zij.

Implementatie

Nu de basis is gelegd kunnen we aan de slag. We passen waar nodig de techniek aan, de structuur, de teksten, afbeeldingen en video’s en gaan aan de slag met het LinkBuilden. Hierbij betrekken we tevens de belangrijkste Social Media platformen zodat het 1 + 1 = 3 wordt.

Al 17 jaar succesvol met SEO

de feiten

Je wordt niet vanzelf goed gevonden

Zoekmachine Optimalisatie is niet iets wat je er even bij doet. Het is een specialisatie binnen de Online Marketing waar je zeker niet lichtzinnig over zou moeten zijn. Tegelijkertijd heeft het een enorm potentieel om daadwerkelijk voor omzetverhoging te zorgen en een flinke groei te genereren.

Jouw Marketing goed geregeld voor een vaste prijs per maand

Referal Programma

Bedrijven die naar ons doorverwijzen kunnen punten verdienen waarmee ze diensten kunnen afnemen. Daarmee willen wij hen bedanken voor de verwijzing en zo ook zelf laten ervaren wat GLOBAL LEXIS Customer Centric Marketing kan betekenen. Wil je meer weten of direct punten verdienen door een verwijzing te doen? Klik dan op deze knop: