Omdat de klant centraal staat

Wat is een SEO Sitemap?

 

Wanneer het belangrijk voor je is om goed gevonden te worden door mensen van buiten je eigen netwerk zijn er een viertal voorwaarden waar jouw website aan moet voldoen: SEO Techniek, SEO Structuur, SEO Content en SEO LinkBuilding. De SEO Sitemap is een onderdeel van de SEO Structuur en mag dus niet worden vergeten.

SEO Sitemap

SEO Sitemap belangrijkste element Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine Optimalisatie is veel meer dan het toevoegen van de juiste Keywords. En wie denkt met een goede indexeerbare techniek goed vindbaar te zijn, komt zeker bedrogen uit. De hoeveelheid concurrerende websites is inmiddels zo groot dat u veel meer zult moeten inbrengen. GLOBAL LEXIS | Online Marketing heeft de kennis en de jarenlange ervaring om u hierbij te helpen. Zo bewijst zij ook nu weer met deze nieuwe website.

Ook zonder SEO content in de Zoekresultaten

Deze nieuwe website bewijst het. De GLOBAL LEXIS GROUP heeft recent haar eigen Online Marketing Strategie geheel gewijzigd. Door een veelheid aan nieuwe websites toe te voegen. Waaronder GLOBAL LEXIS | SEO Tekstschrijver. Waren wij jarenlang een van de weinige aanbieders van SEO Tekstschrijven – toch zeker de eerste – inmiddels neemt de hoeveelheid online concurrentie gestaag toe. Het werd dus tijd voor een wijziging. Het werven van klanten via GLOBAL LEXIS | Freelance Tekstschrijver begon langzaam af te nemen. Niet omdat onze kwaliteit verminderde. Maar omdat steeds meer eindklanten een basiskennis van SEO bezitten. En hun zoekopdracht hier op aanpassen.

Online Marketing Strategie, Sitemap Structuur en Keyword onderzoek

Door de nieuwe website te hangen in een netwerk van bestaande SEO websites is de basis gelegd. Daarnaast is GLOBAL LEXIS | SEO Tekstschrijver meer toegespitst op Zoekmachine Optimalisatie. De domeinnaam en de sitemap bevatten dus meer Long Tail Keywords dan GLOBAL LEXIS | Freelance Tekstschrijver. De doelgroep is dan ook echt anders. Wij richten ons met deze website enkel en alleen op klanten die ondersteuning zoeken bij het schrijven vanSEO Teksten. Dat dit een effectieve strategie is bewijzen wij meteen.

GLOBAL LEXIS | SEO Tekstschrijver is zelfs leeg goed vindbaar

Nog voordat wij de website met voldoende content hebben gevuld is hij goed vindbaar op ‘SEO Tekstschrijver’. Hij staat wellicht onderaan op de eerste pagina van de zoekresultaten op dit keyword. Daarmee heeft hij wel in 1 klap een hoeveelheid SEO aanbieders verslagen. Want waar zij hard hun best deden om door middel van tekst en Linkbuilding hoger te komen, daar hebben wij nauwelijks content en links. Dat bewijst maar weer eens dat een goede sitemap structuur niet mag worden onderschat.

Binnenkort bovenaan in Google?

Ja! De GLOBAL LEXIS GROUP werkt hard aan het vullen van de nieuwe websites. De waarde van deze website zal ook binnen afzienbare tijd verder toenemen. Nog even en wij staan nog hoger in de resultaten op ‘SEO Tekstschrijver’. Een leuke uitdaging die nooit verveelt. Zoekmachine Optimalisatie is bovendien continue in verandering. Door de toename van de hoeveelheid concurrentie. De toenemende criteria die Google hanteert bij de beoordeling. De toenemende kennis van SEO bij anderen – in het land der blinden waren wij heel lang koning met ons ene oog. En de hoeveelheid nieuw toepasbare methoden – waaronder Social Media.

Laat u niets wijsmaken!

De grote hoeveelheid SEO aanbieders heeft helaas ook tot gevolg dat er veel oneigenlijke specialisten zijn opgestaan. Bedrijven die inspringen in de nog steeds toenemende behoefte aan Zoekmachine Optimalisatie. Wij waarschuwen u daarom voor de volgende praktijken:

  • Gegarandeerde plaatsen of uw geld terug
  • Gegarandeerd aantal bezoekers per maand
  • Een voorkeursbehandeling door zoekmachines
  • Automatische aanmelding bij heel veel zoekmachines
  • Veel nieuwe leads zonder aanpassing van uw website
  • Indexsites die zeggen leads via hun sites te genereren

Een hoop VALSE BELOFTEN waar u als leek wellicht gevoelig voor bent. Hebt u vragen over Organische Zoekmachine Optimalisatie (SEO) neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag wat wel en wat niet voor u werkt.

Voor een succesvolle SEO Strategie neemt u contact op met de GLOBAL LEXIS GROUP

 

WETEN WIE JOUW WEBSITE BEZOCHT?

partner-badge-leadinfo

Nu jouw eigen podcast starten?

2 maanden gratis podcast hosting springcast en Miracle Marketing Podcast

Hosting partij van onze voorkeur:

Web Hosting

Laat deze kans niet onbenut

De Missing Link

Heb je een goedlopend bedrijf maar blijft groei al een tijdje uit. Dan is dit waarschijnlijk de Missing Link: Customer Centric Marketing. Omdat klanten prima weten waar jouw groeimogelijkheden liggen maar je hen niet eerder bij jouw Marketing Strategie hebt betrokken.