Weten wat uw doel is maakt het een stuk bereikbaarder

Wat uw doelstelling ook is, het helpt enorm wanneer u weet wat u wilt bereiken. Zeker wanneer bij elke beslissing die u neemt onderzoekt of deze wel in lijn is met de doelstelling. Consistentie is daarbij het toverwoord. Wanneer u een vaste doelstelling voor ogen houdt en al uw marketingactiviteiten hierop afstemt, zult u zien dat u in no-time dichter bij uw doelstelling komt. Als er al een reden is om te investeren in de (Online) Marketing Strategie, dan is het dat wel. Een paar doelstellingen die u mogelijk voor ogen hebt zijn:

  • Informeren – U wilt de bezoeker informeren
  • Klantinformatie – U wilt informatie over uw bezoeker
  • Branding – U wilt uw doelgroep duidelijk maken wie u bent
  • Mailinglist – U wilt de adressen van uw doelgroep zodat u hen kunt bereiken
  • Verkoop – U wilt ‘gewoon’ verkoop genereren

Weten wat u wilt is één ding…

De meeste bedrijven weten heel goed wat ze willen bereiken. Negen van de tien keer is dat het verhogen van de omzet. Ijskoude verkoop genereren. Toch zijn er eindeloos veel andere redenen te bedenken.

Zo was daar ooit de klant die al lang gepensioneerd was, voldoende kapitaal had maar er om zijn eigen reden weinig voor voelde dat te laten verdwijnen in de pensioenpot. Werken wilde hij niet meer maar hij kon wel investeren. Ook had hij de connecties al geregeld. Hij wilde een autoleasemaatschappij. GLOBAL LEXIS | Online Marketing mocht de totale Marketing Strategie tot haar rekening nemen. Van het uitwerken van een plan tot het genereren van offerteaanvragen. Het liep storm. De doelstelling was zo klaar als een klontje. Daar kunnen wij wel wat mee.

…weten hoe u dit kunt bereiken heel wat anders

Dat geldt helaas niet voor iedereen. Niet vreemd als u bedenkt dat dit niet zo eenvoudig is als het op het eerste gezicht lijkt. In dat geval is een Coachingsgesprek echt iets voor u. Samen onderzoeken wij wat bij u past en wat ook daadwerkelijk haalbaar is. Deze gesprekken zijn vaak erg verhelderend. Blinde vlekken worden zichtbaar. Het wordt helder wat de doelstelling is en hoe dit kan worden bereikt. En wanneer u dat wenst helpen wij ook bij de uitvoering. Het hele project kan van A tot Z bij ons worden neergelegd. Van grafisch ontwerp tot webdesign. En van CMS tot Social Media Strategie. Ook de teksten schrijven wij graag.

Meer weten? Vraag ernaar bij info@global-lexis.com of bel 06 29563450