Omdat de klant centraal staat

Marketing Consultancy

 

Als ondernemer heb je al twee beroepen. Je bent een vakman, een specialist of deskundige in jouw vak, én je bent ondernemer. Dat laatste is al een vak op zich. Het vraagt veel van jouw kunnen. Advies en ondersteuning van een Marketing expert is dan geen overbodige luxe. Iemand met de kennis en ervaring om jouw bedrijf vooruit te helpen.

Marketing Consultancy, de snelste weg naar succes

Online Marketing is net Desk Top Publishing. Wij hebben allemaal de middelen in huis om het zelf te doen. Een website is met een doe-het-zelf pakket is zo gebouwd. Social Media is een kwestie van aanmelden en beginnen. SEO – Organische Zoekmachine Optimalisatie – niet meer dan het toevoegen van de juiste Keywords (Dat is natuurlijk allang niet meer zo!). Stuk voor stuk kinderlijk eenvoudige middelen om uw online omzet te verhogen. Of niet soms? Marketing Consultancy, het sparren met een Senior Marketing Consultant, is vaak de snelste weg naar succes.

Beginner’s luck is onvoldoende

Nee, Online Marketing met al haar Tools en leuke Apps is helemaal niet zo eenvoudig. Het blijkt in de praktijk dat veel bedrijven vol enthousiasme beginnen en er snel achter komen dat het hen niets oplevert. Een dure nieuwe website levert niet altijd nieuwe klanten op. En Social Media is ook niet zonder meer de heilige graal. Dat zijn veelal de ervaringen waarmee klanten van GLOBAL LEXIS | Online Marketing ons bellen. Zij zien dat anderen wel succesvol zijn en vragen zich af wat zij verkeerd doen.

Online Marketing is het omgekeerde van Marketing

Het geheim achter het succes van Online Marketing is niet zo eenvoudig als het lijkt. Het vraagt een geheel andere manier van denken. Waar traditionele Marketing een lange traditie kent is Online Marketing relatief nieuw. De wereld ligt online voor ons open. Maar hoe zorgen wij er voor dat we opvallen in deze oneindig grote wereld? En hoe maken we van bezoekers van onze website daadwerkelijk klanten? Hoe komen wij aan nieuwe klanten nu SEO is verheven tot wetenschap? Een online tool die bijna net zoveel gebruikers kent als internetgebruikers.

Web Hosting

Er zit maar 1 ding op: laat je adviseren door een expert

Een consultant om Online Marketing advies vragen is een verstandige zet. Het verschil in resultaat zit hem soms in de kleine nuances. En omdat wij weten dat bedrijven maar ook klanten van elkaar verschillen houden wij daar rekening mee. GLOBAL LEXIS | Online Marketing neemt niet alleen volledige marketing projecten en advies trajecten op zich. Zij adviseert ook bij doe-het-zelf Online Marketing. Wanneer jij dat wenst leren wij je hoe je het zelf kunt doen. Wij maken waar mogelijk gebruik van de eigen kennis en ervaring. En werken graag samen met jou en jouw eigen mensen. Of met freelancers waarmee jij een goede relatie hebt opgebouwd. Online Marketing advies is daarmee zo uitgebreid als je dat zelf wenst. En om het je gemakkelijk te maken stellen wij geen hoge eisen. Je kunt ons inzetten waar en wanneer je maar wenst. Zonder dat je vast zit aan een tijdsgebonden contract.

Meer weten over Marketing Consultancy? Bel 024 3731140 of vul het contactformulier in

WETEN WIE JOUW WEBSITE BEZOCHT?

partner-badge-leadinfo

Nu jouw eigen podcast starten?

2 maanden gratis podcast hosting springcast en Miracle Marketing Podcast

Hosting partij van onze voorkeur:

Web Hosting

Laat deze kans niet onbenut

De Missing Link

Heb je een goedlopend bedrijf maar blijft groei al een tijdje uit. Dan is dit waarschijnlijk de Missing Link: Customer Centric Marketing. Omdat klanten prima weten waar jouw groeimogelijkheden liggen maar je hen niet eerder bij jouw Marketing Strategie hebt betrokken.