Chantal Bakker is HBS gecertificteerd Disruptive Strategist

Zojuist mijn Harvard Business School Certificate voor Disruptive Strategy ontvangen. Ik kan niet vaak genoeg zeggen hoeveel het mij heeft gebracht.

Met dank aan Professor Clayton M. Christensen

Allereest natuurlijk de inzichten en kennis over een wel heel actueel onderwerp. Mijn visie op strategiebepaling is voor goed veranderd en ik ben Professor Clayton M. Christensen buitengewoon dankbaar voor zijn wijze lessen op basis van jarenlang onderzoek bij grote wereldspelers. Echt legendarisch.

Disruptive Strategy, Sustainable Innovation & more

Verder het bijzondere Alumni netwerk waar ik zo hartelijk werd ontvangen dat op hun beurt ook veel waarde vertegenwoordigt. De woorden Disruptive Strategy, Jobs to be done, Innovation, Sustainability, Ecosystems etc. komen juist door hen tot leven en maken het geleerde nog toepasbaarder.

Harvard Business School (HBS) Alumni

Tot slot het plezier van het samen met anderen studeren aan een echte Ivy League University in een traditie zoals alleen America deze kent. En dat midden in de coronacrisis waardoor mijn ervaring met Online Studeren een heel andere wending heeft gekregen. Het kan echt…. samen met anderen online studeren op academisch niveau.

 

Boek een strategiesessie

Chantal Bakker heeft 27 jaar ervaring in Klassieke Marketing en in Online Marketing. Haar passie ligt bij het uitzetten van een effectieve strategie waardoor bedrijven in een sneltreinvaart succesvoller worden in wat ze doen. Juist ten tijde van verstoring zoals tijdens de coronacrisis. Zij studeerde Klassieke Marketing aan Cambridge University in Engeland en Disruptive Strategy aan Harvard Business School.

Waarschijnlijk vind jij dit ook interessant

Omdat jij deze pagina gelezen hebt denken wij dat jij dit ook interessant vindt:

Zoek je een Incompany Training?

GLOBAL LEXIS fasciliteert ook geregeld incompany trainingen, ook wel inhouse trainingen of bedrijfstrainingen, voor bedrijven en organisaties die meerdere medewerkers tegelijk willen laten deelnemen of heel specifieke wensen hebben en de training daarop af willen stemmen. Heb jij meerdere collega’s in jouw organisatie met dezelfde leerdoelen? Wij stellen graag unieke maatwerkprogramma’s voor jullie samen op basis van specifieke leerwensen en –doelen.

  • Vertel ons jouw leerwensen en leerdoelen
  • Bespreek de voorwaarden die je wenst
  • Incompany elders op lokatie kan ook
  • Combinaties met andere trainingen mogelijk
  • Breng kennis en competenties naar een hoger niveau

Vragen over Disruptive Strategy of Sustainable Innovation?

Wil je meer weten over hoe je een Distruptive Strategy kunt toepassen op jouw bedrijf of ben je bezorgd dat anderen jouw markt zullen verstoren? Twijfel je over wat voor jouw bedrijf of organisatie het meest succesvol is – Disruptiev Strategy of Sustainable Innovation – vraag het aan Chantal Bakker.


Disruptive Strategy voor jouw bedrijf of organisatie?

Spreekt Disruptive Strategy jou aan en wil je weten wat dat voor jouw bedrijf kan betekenen? Boek dan een kennismakinsgesprek in met Chantal Bakker en leg haar jouw vragen voor: