De snelste weg naar de top

Laat business coaching voor jou werken

Vraag jij je wel eens af waartoe je eigenlijk in staat bent? Wat je zou kunnen bereiken wanneer je op je best zou zijn en niets jou in de weg zou staan? Zoals topsporters met hun coaches werken om het beste uit zichzelf te halen, zo doen succesvolle ondernemers dat ook. Ondernemers die met business coaching gelijktijdig in zichzelf én hun bedrijf investeren en direct vooruitgang boeken zijn niet alleen zakelijk maar ook persoonlijk succesvoller.

 

Business Coaching, de snelste weg naar meer succes

Heb je het gevoel dat je als ondernemer niet hard genoeg groeit? Loop je regelmatig vast of twijfel je over de keuzes die je moet maken en ontbreekt het je de kennis of de mensen om je heen zodat jij een weloverwogen besluit kunt nemen? Of wil je gewoon sneller groeien? Sneller jouw doelen bereiken en meer short cuts nemen? Dan is Business Coaching zeker iets voor jou! Want Business Coaching is coaching op maat speciaal afgestemd op jouw persoonlijek behoefte. Dat kan gaan over:

Stap voor stap dichter bij jouw doel

Omdat ik als marketeer en coach veel ondernemers spreek en weet waar zij tegenaan lopen, weet wat wel en niet werkt, niet alleen bedrijfsmatig maar juist ook als het om Marketing en Sales gaat, is het voor mij vaak eenvoudiger om te zien waar het stagneert. Waar de beperkingen zitten die maken dat je alsmaar niet je doel(en) bereikt. Los je die beperkingen op dan komt er een enorme potentie vrij. Hoe heerlijk is dat? Want potentie staat bijna altijd gelijk aan groei.

Of gewoon een sparringspartner met kennis van zaken

Niet elke ondernemer heeft ook echt behoefte aan een coach. Soms is een sparringpartner voldoende. Iemand die eens mee kijkt bij waar jij mee bezig bent. Die een kritische noot geeft en  met alternatieven aankomt waar je wellicht zelf nog niet aan had gedacht. Jou op een andere manier laat kijken. Juist omdat ik een buitenstaander ben met veel ervaring in het analyseren van bedrijven en hun marketing activiteiten kan een enkel gesprek al een groot verschil maken.

Voor wie is Business Coaching interessant?

Business Coaching is eigenlijk voor iedere ondernemer interessant. Of je nu startend bent of juist al enige tijd bezig bent. Of je nu een kleine eenmanszaak hebt en als ZZP-er werkt of dat je als MKB-er grootzakelijk ondernemer aan de weg timmert. Wanneer jouw onderbuik gevoel je zegt dat je best wat ondersteuning kunt gebruiken bij het ondernemerschap nodig ik je van harte uit eens kennis te komen maken.

 

Chantal houdt de spiegel voor, confronterend en respectvol. Ze laat ruimte voor mijn eigen proces en heeft me stap voor stap begeleid bij het starten van een eigen business. Inmiddels weet ik veel beter wat wel en wat niet bij me past. Mijn keuzes, strategieën en teksten worden steeds duidelijker. Alleen was me dit nooit gelukt!
Leonie Wouters

Professioneel Commercieel Tekstschrijver

Klanten die jou voorgingen waren:

  • Een grote Franchise organisatie die aan één belangrijke tip voldoende had om structureel meer omzet te draaien
  • Een high-end specialist die maar niet wist hoe hij een aansluiting kon vinden met zijn doelgroep
  • Een ZZP-er met een dienst waar veel vraag naar is die maar niet boven bijstandsniveau uitkwam
  • Een zeer succesvolle onderneemster die niet inzag waarom ondernemen zo vermoeiend was

 

Waar wacht je nog op?

Chantal Bakker, eigenaar van GLOBAL LEXIS, heeft zo’n 30 jaar ervaring als Strategisch Marketeer voor zowel het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) als voor grootzakelijke corporate organisaties. Als Business Coach weet zij snel de vinger op de zeker plek te leggen. Vanuit een diep weten en 17 jaar ervaring als ondernemer weet ze waar de schoen wringt en hoe je daar als ondernemer beter uit kunt komen. Wil jij je aanmelden of wil je meer weten? Boek dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Waarschijnlijk vind jij dit ook interessant

Omdat jij deze pagina over Business Coaching gelezen hebt denken wij dat jij dit ook interessant vindt:

Liever eerst een vraag stellen? Dat kan

Je bent van harte welkom om direct een vrijblijvende afspraak te maken maar wanneer je er de voorkeur aan geeft om eerst een vraag te stellen kan dat natuurlijk ook. Wij doen ons uiterste best deze zo spoedig mogelijk te beantwoorden.


Zoek je een Incompany Training?

GLOBAL LEXIS fasciliteert ook geregeld incompany trainingen, ook wel inhouse trainingen of bedrijfstrainingen, voor bedrijven en organisaties die meerdere medewerkers tegelijk willen laten deelnemen of heel specifieke wensen hebben en de training daarop af willen stemmen. Hebben jij meerdere collega’s in jouw organisatie met dezelfde leerdoelen? Wij stellen graag unieke maatwerkprogramma’s voor jullie samen op basis van specifieke leerwensen en –doelen.

  • Vertel ons jouw leerwensen en leerdoelen
  • Bespreek de voorwaarden die je wenst
  • Incompany elders op lokatie kan ook
  • Combinaties met andere trainingen mogelijk
  • Breng kennis en competenties naar een hoger niveau

WETEN WIE JOUW WEBSITE BEZOCHT?

partner-badge-leadinfo

Nu jouw eigen podcast starten?

2 maanden gratis podcast hosting springcast en Miracle Marketing Podcast

Hosting partij van onze voorkeur:

Web Hosting

Laat deze kans niet onbenut

De Missing Link

Heb je een goedlopend bedrijf maar blijft groei al een tijdje uit. Dan is dit waarschijnlijk de Missing Link: Customer Centric Marketing. Omdat klanten prima weten waar jouw groeimogelijkheden liggen maar je hen niet eerder bij jouw Marketing Strategie hebt betrokken.