Omdat de klant centraal staat

Coaching

 

Coaching is een containerbegrip maar gecombineerd met een specifiek vakgebied is het van grote waarde voor de coachee doordat deze meelift op de kennis en ervaring van een expert en tegelijkertijd wordt aangesproken op zijn persoonlijke ontwikkeling. Van Sales 1-on-1 Coaching tot Business Coaching en Wandelcoaching maar altijd doelgericht. 

Ook nu weer omzetverhogend

Conversie-gerichte Coaching

Wanneer persoonlijke issues de zakelijke ontwikkeling beperken of je wel een sparringspartner kunt gebruiken die je helpt jouw doelstellingen te bereiken kan het een goed idee zijn met een coach te gaan samenwerken. Iemand die je een spiegel voorhoudt en zowel vakinhoudelijk begrijpt waar je mee bezig bent als thuis is in de psychologie achter het ondernemen. Aan de kant van jouw klanten maar ook aan de kant van de ondernemer. Waarmee je samen de doelstelling (opnieuw) kunt definiëren en er stapsgewijs naar toe kunt werken.

Meer weten over coaching? Bel 0629563450 of neem contact op

1-op-1 Sales Coaching

Dat we als bedrijf of organisatie niet meer zonder website kunnen is inmiddels algemeen goed. Dat de verbetringen en veranderingen eklaar snel afwisselen ook. Hoe zorg jij dat je up-to-date blijft? Door wie en hoe laat je jouw website bouwen? En heb je er ook aan gedacht dat hij het wel ‘moet doen´? Dat je er een doelstelling mee hebt en dat jouw website wellicht jouw belangrijkste Marketing tool is? Wanneer je hier over door wilt praten maak dan eens een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Business Coaching

Wij zien webdevelopment en webdesign als een middel, een tool, om de marketing doelstelling – meestal verkopen – te bereiken. De kracht zit hem dan niet in het ‘ding’ – de website – zelf maar juist in het zo effectief mogelijk inzetten met de strategie. Het geldt voor al onze webdiensten dat deze in dienst staan van de doelstelling: Omzet verhoging.

 • Webdevelopment: Het ontwikkelen van een website gebaseerd op de marketing strategie
 • Webdesign: Het ontwerpen van een (huis)stijl die in lijn is met de corporate identity
 • Facebook Applicaties: Het ontwikkelen van applicaties die van Facebook een sterk marketing kanaal maken
 • Apps: Het ontwikkelen van Apps voor op mobiele apparaten
 • Het inrichten van Social Media kanalen
 • En meer…

Het voordeel van wandelend gecoached worden

Een wandeling nodigt uit tot meer dan alleen ontspannen bewegen. U wordt geprikkeld door een steeds veranderende omgeving. Dit kan eenvoudig gebruikt worden als spiegel voor het vraagstuk waarmee u een coach hebt benaderd. Omdat u bovendien naast elkaar loopt en elkaar dus grotendeels niet in de ogen kijkt, is de drempel om over gevoelige kwesties te spreken vele malen lager.

Wilt u weten wat dit voor u betekent? Maak dan een vrijblijvende afspraak

Doelgericht en oplossingsgericht

Coachen, in tegenstelling tot therapie, is altijd doelgericht en oplossingsgericht. Dat betekent dat wij vooraf in overleg de doelstelling definiëren. We bepalen bij aanvang wat coaching beoogt op te leveren. Daarbij doorlopen we gezamenlijk een aantal stappen. Deze werken toe naar het behalen van het doel. De beperkingen en belemmeringen worden onderzocht en weggenomen en de coachee krijgt handvatten aangereikt voor een verhoogde persoonlijke effectiviteit.

Wilt u weten wat dit voor u betekent? Maak dan een vrijblijvende afspraak

Onderwerpen die aan bod kunnen komen

Onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn o.a.:

 • Ik heb een prachtig product maar weet niet hoe ik het moet verkopen
 • Ik vraag mij af of ik voldoende kwaliteiten bezit voor de dienst die ik lever
 • Ik vind het lastig om zakelijk te communiceren en merk dat het mij belemmert
 • Ik heb niet helder wie wij als bedrijf zijn
 • Ik heb regelmatig conflicten in relaties, zowel zakelijk als privé
 • Ik heb moeite met het vasthouden van mijn motivatie
 • Ik ben vaak moe en het ontbreekt mij aan de kracht hier iets aan te doen

GLOBAL LEXIS | Online Marketing is meer dan een webbureau met kennis van Marketing

Verschil tussen therapie en coaching

Een belangrijk verschil tussen therapie en coaching is dat een coach niet gaat graven in het verleden. Wel wordt onderzocht  hoe de coachee nu omgaat met bepaalde zaken. Wanneer dit niet effectief is wordt gezocht naar een alternatief. De coach is daarbij hooguit sturend en helpt de coachee om in zijn kracht te staan. Door te werken met een duidelijk stappenplan en in te zetten op een welomschreven doel gaan we volle vaart vooruit.

De procesversneller

Wat een coach je kan brengen

1-op-1 Sales Coaching

Wanneer je een goed product hebt of een dienst die een grote meerwaarde vertegenwoordigd.

Business Coaching

Vervolgens trekken we het verschil recht tussen wat zij willen kopen en hoe zij het willen kopen en wat jij te koop aanbiedt.

Lifestyle Coaching

Breng het verkoopproces in kaart en zet alle neuzen dezelfde kant op zodat alle betrokken de Branding Strategie naleven en het verkoopproces effectiever wordt.

Laat deze kans niet onbenut

De Missing Link

Heb je een goedlopend bedrijf maar blijft groei al een tijdje uit. Dan is dit waarschijnlijk de Missing Link: Customer Centric Marketing. Marketing & Webdevelopment afgestemd op jouw klant.