• Web Design & Development

 • Ruim 13 jaar Web Design & Development

  In ruim 13 jaar Web Design & Development hebben wij honderden bedrijven geholpen bij de optimalisatie van hun website. Wij weten uit ervaring wat werkt en wat niet werkt. We kennen de valkuilen maar kennen ook de eindeloze mogelijkheden. We zijn niet alleen technisch volledig up-to-date, we hebben ook voor het grafisch ontwerp de meest ervaren ontwerpers zelf in huis. Eigenlijk hoef jij maar één ding te onthouden: Alles wat jij of wij bedenken kunnen wij maken. Er is ons geen brug te hoog. Of het nu om moderne one-page-sales-pages gaat, met de hand geschilderde elementen, complete webshops op een geheel eigen manier ontworpen, Apps voor op de telefoon, alles is mogelijk.

 • Mobile-Friendly Websites

  Het responsive maken van een website en inrichten voor conversie door mobiele gebruikers is op dit moment de meest voor de hand liggende Online Marketing strategie. 75% van de bezoekers van een website doet dit op een mobile device. Is de site niet (of niet voldoende) klantvriendelijk ingericht voor mobiel gebruik (Mobile Usability) dan zal hij niet overgaan tot actie. Een bouncerate van 80% is heel normaal. Voor jou als ondernemer een enorm grote gemiste kans.

 • Maatwerk WordPress Design & Development

  Het heeft onze voorkeur om te werken aan een maatwerk WordPress website. Alle onderdelen zijn hierbij op maat gemaakt. Als eigenaar wordt je zo nooit afgeremd door de beperkingen van een thema. De hele site is dan ontworpen en gebouwd met de doelstelling in het achterhoofd: Verhogen van de conversie en meestal dus ook de omzet. Hierdoor is succes altijd gegarandeerd. Want wat jouw wensen ook zijn, alles is mogelijk. Wat je ook moet doen om de concurrent te verslaan, het kan.

 • FOCUS OP OPTIMALISATIE

  Onze focus ligt beduidend anders dan bij het gemiddelde webbureau. Wij verkopen geen websites, wij verkopen een marketing middel. Een middel om succesvol mee te zijn. Wat jouw definitie van succes ook is. Dit betekent dat wij ons niet primair richten op wat mooi en hip is maar dat onze aandacht altijd uitgaat naar dat wat het beste werkt. Het zou zelfs zo kunnen zijn dat wij je adviseren om geen website te nemen maar je volledig te richten op een effectieve Social Media Strategie.

 • De Marketing Strategie op de eerste plaats…

  Wij van GLOBAL LEXIS | Online Marketing strategie geloven dat alle marketing en reclameactiviteiten meer vruchten afwerpen wanneer ze zijn gebaseerd op een weloverwogen Online Marketing strategie. Wanneer de keuzes wel overwogen zijn en consistent worden doorgevoerd is de bezoeker eerder geneigd om klant te worden. Door meer planmatig en volgens een bepaalde visie te werken geven websites meer resultaat. Dat is waarom wij klanten adviseren om hun Online Marketing strategie goed tegen het licht te houden alvorens tot het bouwen van een website of het aanpassen van een bestaande website over te gaan. Moet er een nieuwe huisstijl komen die beter aansluit bij wie u als bedrijf bent en is de website is niet langer up-to-date? Mag deze helemaal vervangen worden of juist niet? De boodschap wordt meer afgestemd op de doelgroep en diens behoefte. Na een gedegen onderzoek wordt gekozen om wel of niet in te steken op Organische Zoekmachine Optimalisatie (SEO) en Social Media als onderdeel van de strategie. Dan komen we op het punt dat er ontworpen mag worden en gebouwd gaat worden.

  …het grafisch ontwerp en de bouw op de tweede plaats

  Omdat wij de Online Marketing strategie op de eerste plaats hebben staan, werken wij veelal samen met andere webbureau’s. Veel van onze klanten hebben immers al een webbureau waar ze erg tevreden over zijn. Wanneer dit niet het geval is helpen wij u ook graag verder. We maken dan gebruik van ‘onze jongens’. Grafisch ontwerpers met kennis van Online Marketing, Usability experts, Webdesigners, Programmeurs. GLOBAL LEXIS | Online Marketing heeft alles in huis om uw plannen te realiseren. Hierbij kennen wij geen beperkingen als het gaat om een Content Management Systeem (CMS) bijvoorbeeld. Hoewel onze voorkeur uitgaat naar WordPress kunnen wij u ook voorzien van een ander CMS. En wanneer u dat wenst nemen wij het gehele project bij u uit handen. Organiseren de aansturing van de ontwerpers en de bouwers en toetsen al hun werkzaamheden aan het plan. Want steeds weer is het van belang dat wordt gekeken of aan de gebruiksvriendelijkheid, de conversie en alle overige ingrediënten uit de marketingmix zoals die bij aanvang zijn besproken wel wordt voldaan. Denk aan:

  • Logo
  • Huisstijl
  • Webdesign
  • Alle gangbare CMSen inclusief WordPress
  • Usability Design
  • SEO en SEM
  • Social Media realisatie en integratie

  Ontzorgen, waar regelt u dat beter dan bij GLOBAL LEXIS?

  Laten we eerlijk zijn, een nieuwe website realiseren die aan alle eisen van het marketingplan voldoet is geen eenvoudige klus. Er komt enorm veel bij kijken. Veel ondernemers kiezen ervoor om zich vooral bezig te houden met hun corebusiness en de website en alle aanverwante activiteiten zoals het opzetten van advertentiecampagnes, Social Media activiteiten, het promoten van de website etc. uit te besteden aan GLOBAL LEXIS | Online Marketing. De mogelijkheden zijn simpelweg onbeperkt als het gaat om uw eigen betrokkenheid. Wist u dat GLOBAL LEXIS tevens een van de beste tekstschrijvers in huis heeft? Gespecialiseerd in commerciële SEO Teksten?

  Meer weten? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan en we kijken samen naar uw wensen ten aanzien van een nieuwe website