• Webdesign

 • Je bent hier:
  Home Webdesign
 • Een nieuwe website nodig? Wij bouwen in elk gewenst systeem

  Webdesign & Webdevelopment

  Webdesign & Webdevelopment

  Een nieuwe website nodig? Wij bouwen in elk gewenst systeem

 • Het verbeteren van bestaande websites

  Website Optimalisatie

  Website Optimalisatie

  Het verbeteren van bestaande websites

 • Het gebruiksvriendelijk maken van een website

  Usability

  Usability

  Het gebruiksvriendelijk maken van een website

 • Een full-service webbureau met vele extra’s

  Webdesign - Webdevelopment - WebbureauWij zijn geen webbureau in de traditionele zin van het woord. Het is niet onze missie om zo veel mogelijk websites te verkopen. Wij ondersteunen bedrijven bij hun Marketing activiteiten. Bij alles wat bedrijven doen om hun producten of diensten te verkopen. Het bouwen en optimaliseren van websites is daarbij uiteraard wel een belangrijk onderdeel. Het is onze overtuiging dat websites alleen meer producten en diensten verkopen wanneer hier een Marketing Strategie aan ten grondslag ligt die op alle lagen van de organisatie en bij alle communicatie activiteiten is doorgevoerd.

  Je bent bij ons aan het juiste adres voor Webdevelopment en Webdesign

  Wij zien webdevelopment en webdesign als een middel, een tool, om de marketing doelstelling – meestal verkopen – te bereiken. De kracht zit hem dan niet in het ‘ding’ – de website – zelf maar juist in het zo effectief mogelijk inzetten met de strategie. Het geldt voor al onze webdiensten dat deze in dienst staan van de doelstelling: Omzet verhoging.

  • Webdevelopment: Het ontwikkelen van een website gebaseerd op de marketing strategie
  • Webdesign: Het ontwerpen van een (huis)stijl die in lijn is met de corporate identity
  • Facebook Applicaties: Het ontwikkelen van applicaties die van Facebook een sterk marketing kanaal maken
  • Apps: Het ontwikkelen van Apps voor op mobiele apparaten
  • Het inrichten van Social Media kanalen
  • En meer…

  WINST = Product + Strategie + Realisatie + Communicatie

  Daar waar een gemiddeld webbureau niet verder komt dan de realisatie – de bouw van online tools – daar gaan wij een stapje verder. Wij zorgen ervoor dat jouw doelstellingen worden behaald op een manier die bij jou past. We maken eerst een plan en gaan dan pas aan de slag. Ook kijken we in overleg welke kwaliteiten en vaardigheden jullie reeds in huis hebben en stemmen dan af wat je zelf doet en wat je aan ons uitbesteed. Mocht je dat wensen dan nemen wij het gehele project uithanden. Van A tot Z. Van Marketing Strategie tot webdesign, content creatie en Social Media. Alles om meer omzet te genereren.

  Wilt u weten wat dit voor u betekent? Maak dan een vrijblijvende afspraak

  Heb je al een webbureau waar je tevreden over bent?

  Veel bedrijven hebben al een webbureau. Zij hebben de website gebouwd en ondersteunen bij de technische realisatie van de Marketing instrumenten. (Denk aan het automatiseren van de mailinglist). Hoewel zij meestal wel enige kennis van marketing bezitten zijn het geen marketeers. Juist wanneer het succes van de website of de Online Marketing activiteiten uitblijft is het zinvol om een èchte Marketeer in te schakelen. Niet in de plaats van maar aanvullend. Wij werken dan ook graag samen met het webbureau waarmee jij al een relatie hebt.

  GLOBAL LEXIS | Online Marketing is meer dan een webbureau met kennis van Marketing

  Ook voor de volgende diensten ben je bij ons aan het juiste adres: