• Social Media Marketing

 • Je bent hier:
  Home Social Media Marketing
 • "Chantal has excellent knowledge, skills, experience and understanding how to present your marketing strategy in commercial texts. We are very happy to work close with Chantal, I would highly recommend Chantal when you are up to use commercial writer to publish your marketing strategy."

  LinkedIn Referentie

 • Social Media, De Ultieme Marketing Mix

  Social Media is niet meer weg te denken uit de Marketing Mix. Had je enkele jaren geleden nog genoeg aan een goede website. Vandaag de dagen bevinden klanten zich veel meer verspreid over het internet. Social Media kent een enorm bereik. Klanten worden niet alleen meer face to face klant, ze nemen hun beslissingen juist terwijl ze over internet surfen.

 • Facebook Bedrijfspagina

  Het effectief inzetten van Facebook voor bedrijven is minder eenvoudig dan het lijkt. Het is vooral van belang dat je ook hier een unieke marketing strategie voor ontwikkelt. Een Facebook Marketing Strategie. Gekoppeld aan een Social Media plan. Want zeg nou eerlijk hoe vaak zie je wel niet een Facebook bedrijfspagina die helemaal niet up-to-date is. Wist je overigens dat je het actueel houden ervan ook uit kunt besteden. Wij bieden hiervoor speciale pakketten aan.

 • Facebook Applicatie Ontwikkeling

  Er is veel meer mogelijk in Facebook dan de meeste bedrijven weten. Zo kun je onder andere een webshop applicatie toevoegen aan je zakelijke Facebook Pagina zodat bezoekers direct in Facebook een aankoop kunnen doen zonder dat jij een dure webshop nodig hebt. Erg handig wanneer je slechts een klein aantal producten verkoopt. Of wanneer je zeker weet dat nagenoeg al jouw klanten zich meer op Facebook bevinden dan ergens anders.

 • Website-Facebook Integratie

  Voor de meeste bedrijven met een Facebook bedrijfspagina geldt dat ze vergeten waarom ze een bedrijfspagina hebben. Ze plaatsen er vaak willekeurige berichten op zonder hierbij rekening te houden met de eigenlijke doelstelling ervan. Of terwijl, de Call-to-Action ontbreekt. Het verzoek aan de bezoeker om tot actie over te haan. De conversie. Door vooraf een navigatie plan op te stellen en de bezoekers via de website te laten converteren neemt het succes aanzienlijk toe.

 • Er is veel meer dan alleen Facebook

  We zijn er nog niet. Facebook Marketing is slechts een onderdeel van de Social Media Marketing Strategie. Ook platformen als Twitter, LinkedIn, Instagram, Pinterest en Periscope zouden een plek in het Social Media plan van jouw bedrijf moeten hebben. Maar hoe doe je dat nu? Het effectief inzetten van de diverse Social Media platformen en wat is een realistische verwachting qua resultaat. Ga je het zelf doen of besteed je het uit? Voor een adviesgesprek bel ons gerust.