Techniek

Techniek aan de basis

Zonder een goede techniek is elke andere investering in SEO zinloos. De content en de linkbuilding komen pas tot hun recht bij een techniek geschikt voor SEO. Het tegenovergestelde is ook waar. Met een goede techniek alleen kom je er niet. SEO was van oorsprong een kwestie van de juiste technische voorwaarden en wat meta-tags. Die tijd is al heel lang voorbij. In de periode hierna lag het accent vooral op SEO content en het plaatsen van (veel) keywords op de juiste plaatsen. Ook die tijd komt langzaam aan haar einde. SEO wordt steeds meer een zaak van specialisten. Toch kunnen we de aandacht voor techniek niet overboord gooien.

Webdevelopers die weten wat werkt voor SEO

GLOBAL LEXIS | Online Marketing werkt met webdevelopers die weten wat werkt in het voordeel van een goede vindbaarheid. Die weten hoe je een website zo opzet dat deze snel, schoon en effectief is. Met een duidelijke scheiding front en back end. En kennis van de integratie van de verschillende onderdelen en de invloed hiervan op SEO. Afhankelijk van uw doelstelling maken wij hierbij keuzes voor de een of de andere technische mogelijkheden. En omdat het vrij complexe materie is mag u erop vertrouwen dat u door voor GLOBAL LEXIS te kiezen de beste keuze maakt. U hoeft zelf geen kennis te hebben om toch voor de beste techniek te kiezen.

WordPress plus aanvullende SEO Plugin

Onze voorkeur gaat hierbij uit naar WordPress. WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee u als gebruiker zelf het grootste gedeelte van de website kunt beheersen. U bent hierbij niet voor elke wijziging van ons afhankelijk. Het is zeer gebruiksvriendelijk en het is in de basis geschikt voor SEO. Wilt u echt insteken op de vindbaarheid in zoekmachines als Google dan voegen wij hier een SEO Plugin aan toe. Hierdoor krijgt u zelf velden in uw beheer waarmee u de belangrijkste SEO teksten kunt toevoegen. Natuurlijk nemen wij u deze klus graag uit handen maar het is wel zo fijn dat u weet en ziet hoe eenvoudig werken met WordPress kan zijn.

Hebt u vragen en wilt u meer weten? Vraag het ons gerust.