• Zoekmachine Adverteren

 • Je bent hier:
  Home SEO Zoekmachine Adverteren
 • Search Engine Advertising – De snelste weg naar succes

  SEO, de organische zoekmachine optimalisatie (de resultaten in het grotere linker vlak), is de bekendste vorm van zoekmachine optimalisatie. Maar wist je ook dat je ook betaald kunt adverteren in bijvoorbeeld Google? En dat Facebook vergelijkbare advertentie mogelijkheden biedt maar dan tegen een veel gunstiger tarief? Samen met jou kijken we wat voor jouw doelgroep en met jouw aanbod het beste werkt. Een klassiek onderzoek naar de verhouding vraag (waaronder het doen van keyword onderzoek) en aanbod mag hierbij niet ontbreken. 

  Interesse in betaalbare advertenties? Kijk dan ook eens op de Facebook pagina over Online Advertising

 • Een geoptimaliseerde advertentie is goedkoper èn succesvoller

  Google past de algoritmen voor Organische Zoekmachine Optimalisatie (SEO) niet alleen toe op websites maar ook op online advertenties. Door de tekst van bijvoorbeeld Adwords of Facebook Advertising te schrijven volgens deze richtlijnen neemt de kans om gevonden te worden niet alleen toe, de kosten per click (CPC) zijn doorgaans een stuk lager. En dat niet alleen, de gebruiksvriendelijkheid neemt ook toe waardoor bezoekers zich meer aangesproken voelen. Een goede reden dus om ook uw advertenties te laten schrijven door een SEO tekstschrijver.

  Bel 06 29563450 of stuur een mail naar info@global-lexis.com voor een vrijblijvend informatief gesprek over Online Advertising