WordPress SEO Proof

WordPress nu SEO-proof

WordPress heeft al langer de naam SEO-vriendelijk te zijn. Een Blog of website gebouwd met dit open-source CMS (Content Management System) wordt al snel beter gevonden dan een vergelijkbare website in een ander CMS. Alleen Google’s eigen Blogger overtreft hierbij WordPress. De mogelijkheden hiervan zijn echter zo beperkt dat WordPress voor de meeste bedrijven een betere keus is.

Nu nog zoekmachine vriendelijker

Recent is er een nieuwe Beta versie van WordPress uitgekomen. WordPress 3.1 Hiermee laat WordPress zien dat het met de tijd mee gaat. Veel moderne toepassingen zijn standaard geïntegreerd. Tegelijkertijd zijn de toepassingen ietswat verschoven. Was WordPress oorspronkelijk vooral een Blog-tool waarmee ook websites gebouwd konden worden. De nieuwe versie maakt het gebruik van WordPress voor andere toepassingen een stuk eenvoudiger. Veel van wat eerst als extra plug-in moest worden toegevoegd zit in de huidige versie verwerkt. Zo is er ondermeer rekening gehouden met de technische voorwaarden voor indexatie door zoekmachines.

GLOBAL LEXIS | SEO WordPress – Het CMS van 2011

Voor GLOBAL LEXIS GROUP, bekend van GLOBAL LEXIS | Online Marketing enGLOBAL LEXIS | Freelance Tekstschrijver, was het uitkomen van WordPress 3.1. Beta een goede reden om de mogelijkheden te onderzoeken voor het gebruik van WordPress bij Zoekmachine Optimalisatie (SEO). De organische, gratis, vindbaarheid in zoekmachines als Google. Hieruit blijkt dat WordPress wel degelijk een flinke stap vooruit heeft gemaakt, maar dat er nog steeds het nodige ontbrak. Vandaar dat zij nu na de nodige aanpassingen en het toevoegen van aanvullende plug-ins haar eigen variant aanbiedt. Een toepassing van WordPress die maximaal gebruikt maakt van de mogelijkheden voor SEO en bovendien bijzonder gebruiksvriendelijk is.

Gebruiksvriendelijk voor bezoeker en eigenaar van de website

Wanneer wij het hebben over gebruiksvriendelijke websites hebben we het al snel over Usability. Een overzichtelijke website die het bezoekers gemakkelijk maakt. Die hen het antwoord op hun vragen snel geeft en hen bovendien aanspoort tot de actie die de website tot een succes maakt – kopen, bellen, bestellen etc. De websites van GLOBAL LEXIS | SEO WordPress zijn daarnaast bovendien erg gebruiksvriendelijk in de BackOffice. De aansturing van het CMS door de eigenaar van de website. Waardoor deze niet voor elke wissewasje contact hoeft op te nemen met de ontwikkelaar.

Oneindig veel uitbreidingen op WordPres 3.1 mogelijk

U begrijpt dat wij van GLOBAL LEXIS | SEO WordPress razend enthousiast zijn over de vele nieuwe mogelijkheden van WordPress 3.1 Zo enthousiast dat wij hopen dat u ons belt of contact met ons opneemt zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden binnen de Online Marketing Strategie van uw bedrijf. Want met het uitkomen van de nieuwe versie zijn de mogelijkheden nagenoeg eindeloos. Zeker wanneer u bedenkt dat GLOBAL LEXIS | SEO WordPress geen nieuwe speler is als het om SEO en WordPress gaat. De webdevelopers van GLOBAL LEXIS zijn stuk voor stuk ruim ervaren. Zij hebben hun sporen verdient in de realisatie van SEO-vriendelijke websites. Begrijpen de wensen van u als eigenaar en die van uw klant. En weten waarmee zij het verschil maken. Daarnaast is GLOBAL LEXIS | SEO WordPress aangesloten bij een groot internationaal netwerk van specialisten. Dus ook wanneer u een uniek concept wilt laten ontwikkelen is er genoeg draagkracht om dit te realiseren.

De grote jongens investeren in het doorontwikkelen van WordPress

Een belangrijk argument om over te stappen op WordPress willen wij u niet onthouden. Internet en Online Marketing is continue aan verandering onderhevig. In 2010 zijn er meer nieuwe tools bijgekomen dan in welk ander jaar dan ook. Waaronder de vele Social Media Tools die nu ook in de B2B en B2C markt een grote aanhang kent. Concreet betekent dit dat een CMS dat vandaag nieuw is morgen al oud kan zijn. Dat hier continue nieuwe applicaties aan toegevoegd moeten worden. In veel gevallen komt dit er op neer dat er opnieuw een programmeur aan het werk moet. Werk waarvoor u als ondernemer de rekening betaalt.

Gemakkelijker kan het niet: Er wordt voor u geïnvesteerd

Omdat WordPress inmiddels goed door begint te dringen in de markt en als open-source CMS een professionele reputatie heeft opgebouwd wordt er veel geïnvesteerd in het doorontwikkelen van WordPress en de vele plug-ins. Niet door kleine bedrijven en startende ondernemers met een klein budget en een uniek concept. Maar door grotere investeerders die beseffen dat zij wel moeten. Willen zij zelf een serieuze speler blijven. Denk hierbij onder andere aan de bekende Online Betalen Systemen.

Waarom GLOBAL LEXIS | SEO WordPress?

Wij vatten het nog even voor u samen:

  • WordPress 3.1. is geschikt voor nagenoeg elke toepassing – van website tot webshop
  • GLOBAL LEXIS | SEO WordPress heeft het aangepast tot het beste CMS voor SEO
  • Gebruiksvriendelijkheid heeft de hoogste prioriteit – zowel voor de eigenaar als de bezoeker
  • De nieuwste plug-ins klaar voor gebruik en gemakkelijk te implementeren
  • Webdevelopment door SEO-experts van het eerste uur

Een stapje terug: Online Marketing vormt altijd de basis

Tot slot willen wij u waarschuwen voor een belangrijke valkuil. Een valkuil waar helaas een hoop geld aan verloren gaat. Doordat veel websites er aantrekkelijk uitzien en wij al snel erg gecharmeerd zijn van de vele mogelijkheden, vergeten wij gemakkelijk dat wij een doel hebben met onze nieuwe investering: conversie. De website moet iets doen. Aansporen tot een actie. Een techniek als WordPress is dan eigenlijk slechts een middel om dat doel te bereiken. Niet meer en niet meer. Daarom adviseren wij altijd om vooraf uw Marketing Strategie te heroverwegen. En hier de keuze uit de vele technische mogelijkheden op af te stemmen. Dat is waarin de GLOBAL LEXIS GROUP zich onderscheid van andere webbureaus. Een goede reden voor u om een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan te vragen.

Hartelijk dank voor uw interesse. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met GLOBAL LEXIS | SEO WordPress