• GRATIS ZOMERACTIE 2017

 • Je bent hier:
  Home GRATIS ZOMERACTIE 2017
 • ZOMERACTIE 2017

   

  Deze kans wil je echt niet missen 

  Van 1 augustus tot 30 september geven wij GRATIS Wandelcoachingsessies weg aan ondernemers die na de zomervakanties de puntjes op de I willen zetten en hun Marketing Strategie eens flink willen aanscherpen. 

  Wil jij meer halen uit jouw onderneming?

  Meldt je dan nu aan via het onderstaande contactformulier. Stel het niet langer uit en zet nu meteen de eerste stap. Want GLOBAL LEXIS | Online Marketing is ruim 20 jaar gespecialiseerd in het uitzetten van een sterke Marketing Strategie, zowel online als offline.

  Nooit eerder gaven we zoveel gratis weg

  Onze klanten bedanken ons keer op keer voor het resultaat dat de samenwerking hen heeft opgeleverd. Van meer klanten, hogere omzet, scherpere strategie, persoonlijke ontwikkeling als ondernemer tot een fijnere samenwerking met klanten en medewerkers.

  Het kost jou slechts 1,5 uur van jouw tijd

  In 1,5 uur kijken we gezamenlijk naar jouw huidige Marketing Strategie en onderzoeken de mogelijkheden tot groei. Dat doen we wandelend in de natuur omdat dit vaak veel meer openheid geeft dan aan een tafel in een mooie kantoorsetting. 

  Na afloop weet jij wat jou te doen staat

  Omdat je niks hebt aan een puur theoretisch consult, koppelen we er meteen een aantal praktische adviezen aan vast. Duidelijke handvatten waarmee jij gelijk aan de slag kunt. Want pas dan wordt de investering pas echt zichtbaar.

  Twijfel niet en maak gebruik van het aanbod

  Waarom zou je nog langer twijfelen? Het aanbod is geheel GRATIS, het kost slechts 1,5 uur van jouw tijd en wij beloven je dat het dit meer dan waard is? Hoe we dat zo zeker weten? Na 20 jaar weten we dat we elke ondernemer op zijn eigen manier kunnen helpen groeien.

 • Meld je aan voor de gratis zomeractie


  Verstuur het aanmeldformulier